2024 Perc Tenisz

A történelmi múlttal rendelkező Budapesti Építők Tenisz Klub és a Balaton-parti Helikon Tenisz Club közösen egy különleges sporteseménnyel készül. A teniszt szerető és tisztelő játékosok, fiatalok-idősek, hogy a tavalyi év 2023 perces tenisz rendezvényét felülmúlják. Az idei évben egy újabb figyelemreméltó, egyedi és eredeti eseményt hoznak létre: 2024 perc tenisz játékot.

 

Az esemény időpontja: 2024. Július 12-13.

Esőnap időpontja: 2024. Július 19-20.

KÜLÖNLEGES SPORTESEMÉNY!

Nemcsak Guinness-rekordkísérletet tesznek, hanem minden teniszezőt, teniszt szerető rajongót aki osztozik a tenisz iránti szenvedélyben, két napig egy közös cél érdekében egyesítenek, hogy beírják magukat a sporttörténelembe. 

Több, mint 200 TENISZEZŐ! 

Az Elevenpercek eseménysorozat első állomása egy 2023 percig tartó tenisz mérkőzés volt a tavalyi évben. Idén két helyszínen, egyszerre, egy időpontban zajlanak majd a 2024 percig tartó tenisz mérkőzések, melyek üzenete: “hinni a sport erejében, amely egyesíti az embereket, erősíti az összetartó, baráti közösségeket, kapcsolatokat.”

KÖZÖSSÉG! 

Küldetésünk, olyan környezetet, hangulatot teremteni, olyan eseményt szervezni, ahol különböző tudásszintű, korú és származású játékosok vesznek részt egy közös cél érdekében, ahol baráti kapcsolatok alakulnak ki, melyek a sporton is túlmutathatnak. Akár tapasztalt profi, akár csak kezdő játékos vagy, aki szeretné megismerni a tenisz világát, ez az esemény tárt karokkal vár Téged! 

Népliget Tenisz Klub

Budapest – Népliget

Helikon Tenisz Klub

Keszthely – Csík Ferenc stny.

Tarts velünk csak két órára, vagy akár 33 órán és 44 percen keresztül, izgalmas mérkőzések, barátságos küzdelmek és elfogadó, jó hangulatú légkörben Budapest szívében vagy a Balaton partján! Hajnali órákban, szikrázó napsütésben, alkonyatkor vagy az éj leple alatt egyaránt játéklehetőség vár. 

ÉJJEL-NAPPAL!  

Számíts bátorító szurkolókra, profi fotózásra, finom falatokra, pezsgő környezetre, jókedvű beszélgetésekre, találkozz egykori és jelenlegi tenisz játékosokkal, akik nemzetközi szinten is kimagasló eredményeket értek el. Hisszük, hogy együtt emlékezetes pillanatokat szerzünk és tevékenységünk maradandó hatással lesz a tenisz nagy családjára. 

LEGYÉL TE IS RÉSZESE!  

Vedd elő a naptáradat, készülj, szólj barátaidnak és jelentkezzetek, hogy valami rendkívüli dolog részesei legyetek! Írjuk, alakítsuk együtt a magyar tenisz történetét!

Tel: 06 30 523 0869

Email: elevenpercel@gmail.com / katona.bori@t-online.hu

Szívesen fogadjuk a rendezvényt támogató személyek, cégek érdeklődését.