Nagy örömmel tudatjuk a „2023 perc tenisz” esemény résztvevőivel és a teniszt szerető játékosokkal, hogy a nyáron megrendezett rekordkísérlettel egybekötött “2023 perc tenisz” rendezvényen mindent rendben talált a Magyar Rekord Egyesületének elnöke és hitelesítette a rekordkísérletet.

Melléklet a levélből:

„A Magyar Rekord Egyesület a jelen díszoklevél kiállításával örökíti meg az utókor számára, hogy az Építők Tenisz Klub és az Elevenpercek a bemutatott és jegyzőkönyvben rögzített tények alapján kétséget kizáróan rendkívüli teljesítményről tettek tanúbizonyságot.

Ezért számukra a ———MAGYAR REKORDER———megtisztelő címet adományozzuk.

Az Építők Tenisz Klub 2023. július 28-án és 29-én a „2023 perc tenisz” című rendezvénynek adott otthont, amelyen sikerrel állították fel a leghosszabb, megszakítás nélküli csoportos váltó teniszjáték időtartam rekordját. A sportesemény 2023 perce alatt a közel száz játékos több, mint 400 gémet játszott, a legidősebb résztvevő 95, a legfiatalabb 13 éves volt.

Ezt a kimagasló teljesítményt a helyszínen felvett jegyzőkönyvünk mellett jelen oklevelünk, a Magyar Rekordok Diplomája is hitelesen igazolja.

A Diploma kiállításra került Budapesten, 2023. július 31-én.”

A Diplomát és a mindenki által aláírt emléklapot, bekeretezve a klubházban láthatjátok

2023, július 28-29-én a történelmi múlttal rendelkező Építők Tenisz Klub egy különleges sporteseménnyel készül. A teniszt szerető játékosok, fiatalok-idősek, kicsik-nagyok, hölgyek és urak összegyűlnek és valami igazán figyelemreméltó, egyedi és eredeti eseményt hoznak létre.

Nemcsak Guinness rekordkísérletet tesznek, hanem minden teniszezőt, teniszt szerető rajongót aki osztozik a tenisz iránti szenvedélyben, két napig egy közös cél érdekében összehoznak, hogy beírják magukat a sporttörténelembe.

Az Elevenpercek eseménysorozat első állomása egy 2023 percig tartó tenisz mérkőzés, melynek üzenete: “hinni a sport erejében, amely képes egyesíteni az embereket és erősíti az összetartó, baráti közösségeket, kapcsolatokat.

KÜLÖNLEGES SPORTESEMÉNY ​
140 TENISZEZŐ

Küldetésünk, olyan befogadó környezetet megteremtése, ahol különböző tudásszintű, korú és származású játékosok vesznek részt egy közös cél érdekében.

Akár tapasztalt profi, akár csak kezdő játékos vagy, aki szeretné megismerni a tenisz világát, ez az esemény tárt karokkal vár Téged!

Tarts velünk 33 órán és 43 percen keresztül, izgalmas mérkőzések, barátságos küzdelmek és elfogadó, jó hangulatú légkörben Budapest szívében! 

Hajnali órákban, szikrázó napsütésben, alkonyatkor vagy az éj leple alatt egyaránt játéklehetőség vár.

KÖZÖSSÉG
ÉPÍTŐK TENISZ KLUB

Számíts bátorító szurkolókra, profi fotózásra, finom falatokra, pezsgő környezetre, jókedvű beszélgetésekre, találkozz egykori és jelenlegi tenisz játékosokkal, akik nemzetközi szinten is kimagasló eredményeket értek el.

Hisszük, hogy együtt emlékezetes pillanatokat szerzünk és tevékenységünk maradandó hatással lesz a tenisz nagy családjára.

Vedd elő a naptáradat, készülj, szólj barátaidnak és jelentkezzetek, hogy valami rendkívüli dolog részesei legyetek!

Írjuk, alakítsuk együtt a magyar tenisz történetét!

Sikeres felkészülést!

ÉJJEL-NAPPAL
LEGYÉL TE IS RÉSZESE!

2023. július 28. 9:00 – július 29. 18:43

A 2023 PERC TENISZ esemény résztvevői, eredményei.

Köszönjük szponzoraink támogatását!